top of page
Man med bok

ELDORADO

Eldorado handler om de tre klovnete eventyrererne Sir Øst, Sir Vest og Senior Nord.
De tre karene hevder å ha funnet en gullskatt i et eksotisk jungel-land langt, langt borte. Når de begynner å fortelle historiene sine, lar de seg rive med i hverandres fortellinger, og jo større løgnene blir, jo nærmere kommer de målet: Eldorado. Men de vet at de ljuger og de minner hverandre på det når løgnen går for langt. De vet jo innerst inne at det ikke er riktig å ljuge, men når de forteller historiene sine opplever de eventyrene som helt ekte.
Fantasifult forteller de om seilas over Atlanteren, klatring over Andes-fjellene, ekspedisjoner gjennom Amazonas-jungelen, og ikke minst, en gåtefull og mørk finale ved innsjøen Laguna Guatavita. Her, på stedet de hevder de fant skatten, finner de en forhekset maske, som etter hvert hjemsøker dem med et budskap om sannhet.
Eldorado er drømmen om gull, og om å stjele for å bli rik og mektig. Men, først og fremst er det en skrøne! En fantastisk røverhistorie om store hav og mørke jungeldyp.
En morsom, rar og actionfylt forestilling for alle som synes det er viktigere at en historie er morsom, enn at den er sann!

Tekst: Brage teateret

Autor/Autorer:

Originaltittel:

Originalforfatter:

Basert på: 

Basert på bok av: 

Dramatisert av:

Frode Gjerløw

Musikk av:

Antall i orkester:

Sangtekster av:

Tilgjengelige språk:

NO

Sangtekster av:

Av:

Antall medvirkende:

Varighet:

2t

bottom of page