top of page
Man med bok

RØDHETTE OG ULVEN

Denne nye musikal-versjonen av forestilling "Rødhette og Ulven» har med alle de kjente elementene fra eventyret, men historien er bygd ut og tilført flere sanger. I vår verden er Ulven mer komisk og rar, enn stygg og farlig. Han er ganske klønete og morsom, selv om han forsøker å være kul. Rødhette er yndig og søt, og hun synger nydelige sanger. Hun forsøker å holde løfte til moren om å følge stien til bestemors hus, men lar seg overtale av den "sjarmerende" ulven til å leke i skogen. Når han plutselig blir borte og hun er redd fordi hun har gått seg vill, er redningen en skogsmus og en jeger.

Bestemora til Rødhette har blitt både rørete og tullete på sine eldre dager. Hun gjøre mye rart som skaper latter f.eks at hun tar et bananskall på hodet i stedet for nattluen eller at hun tror at hun befinner seg i kjelleren når hun er i magen til ulven.

Alt ender bra til slutt. Ulven blir snill, og alle feirer julen sammen.

Forestillingen passer for barn i alle aldre - også for de helt minste fra 3 år og oppover. Her er også mye å humre over for den voksne garde. Musikken og sangene er nyskrevne og bidrar til å skape teater-magi.

Autor/Autorer:

Originaltittel:

Originalforfatter:

Basert på: 

Basert på bok av: 

Dramatisert av:

Musikk av:

Antall i orkester:

Sangtekster av:

Tilgjengelige språk:

NO

Sangtekster av:

Av:

Antall medvirkende:

4-5

Varighet:

50 min

bottom of page