top of page
Man med bok

FODBOLD FODBOLD FODBOLD

Fotbold fotbold fotbold handler om en fotballkamp og om menneskene som alle er knyttet sammen av sin store lidenskap for spillet. Pyntet med fantasifulle klubbsanger og utfordrende fansang følger vi fotballens mange deltakere før, under og etter kamp – spillere, trenere, klubbeiere og ikke minst de entusiastiske fansen.

Fotball er en drømmefabrikk, men drømmen om det vakre spillet og de store seirene utfordres av den vanlige verdens krav til suksess, inntjening og enkel overlevelse. Hva skjer med de mange unge spillerne som søker lykken i verden i håp om å ende opp i de store klubbene? Hva skjer med fotballspillet og spenningen når rikmenn fra fjerne nasjoner plutselig begynner å kjøpe seg inn i danske fotballklubber også? Og hvordan kan du spille VM på et stadion som har kostet livet til utallige innvandrerarbeidere?

Fotbold fotbold fotbold arrangeres som en opptakt til fotball-VM i Qatar – en begivenhet som har skapt stor oppstandelse og diskusjon og flyttet fokus fra spillet på banen til spørsmålet om etiske grenser, menneskerettigheter og kraften i kommersielle krefter over spillet.

Autor/Autorer:

Originaltittel:

Originalforfatter:

Basert på: 

Basert på bok av: 

Dramatisert av:

Musikk av:

Antall i orkester:

Sangtekster av:

Tilgjengelige språk:

DK

Sangtekster av:

Av:

Henrik Szklany

Antall medvirkende:

5

Varighet:

2 t og 10 min inkl. pause

bottom of page